Tunavallen
19 augusti 2020
19:30

Referat: Syrianska Eskilstuna IF - Västerhaninge IF

Så kom då årets första förlust mot Syrianska Eskilstuna. Det var som två olika matcher en fram till 60:e och en därefter. Västerhaninge gav bort matchen redan i första halvlek och ska vara glada att man kom undan med ett underläge med endast 1-0. Syrianska hade chans på chans och redan i den 15:e gjorde Syrianska 1-0. Det var vidöppet i Västerhaningeförsvaret framförallt på kanterna. Västerhaninge slog mest långt på sina två forwards vilket gjorde det lätt för Syrianska.
Andra halvlek Mohammed kom in med spring i benen och direkt ett skott i ribban. Istället är det Syrianska som ökar på till 2-0 kanske var det retroaktiv utdelning. Från den 60:e och till slutsignal var det ett lag på planen. Västerhaninge tryckte på och började spela fotboll. Elvir nickar in reducering men avvinkat för offside, Chia likaså. I den 80:e kommer reduceringen Freddan lyfter in bollen och Mohammed nickar in reduceringen, Mohammed var het idag. Trots att Västerhaninge radade upp chanser på slutet räckte det inte till en kvittering. Freddan ovansidan av ribban. Elvir mellan benen på målvakten och jäms med mållinjen utanför.
Laget skall ha en eloge för att man inte gav upp och kämpade ända in i det sista. Nu väntar Ängby borta i helgen då får vi börja spela från start av matchen.